Berniaga Kereta Sewa

MULAKAN PERNIAGAAN SEWA KERETA

Perniagaan penyewaan kenderaan menyewa kenderaan dengan harga sederhana sedikit pada satu masa dan sedikit kos pada satu masa. Sejumlah besar perjumpaan yang berbeza tertarik dengan penyewaan kenderaan. Pelanggan standard menyertai perniagaan dan pengembara kegembiraan, mereka yang kenderaannya dipraktikkan dan bergabung.

Ketahui cara memulakan Perniagaan Kereta Sewa Kl anda sendiri dan adakah ini merupakan keputusan yang sesuai untuk anda.

kereta sewa kl

Mulakan perniagaan penyewaan kenderaan dengan mengikuti strategi berikut:

Anda telah menjumpai pemikiran perniagaan yang ideal, dan sekarang anda sudah bersedia untuk melangkah maju. Terdapat beberapa pilihan yang berbeza dari yang bergantung kepada memulakan perniagaan daripada pada dasarnya memilihnya dengan negeri. Kami telah mengumpulkan manual utama ini untuk memulakan perniagaan penyewaan kenderaan anda. Prosedur ini akan memastikan bahawa perniagaan baru anda biasanya diselesaikan, dipilih dengan betul dan benar-benar kuat.

Tahap 1: Rancang Perniagaan anda

Metodologi yang masuk akal adalah mustahak untuk kemajuan sebagai perniagaan yang berwawasan. Ini akan membantu anda menggambarkan tempat-tempat menarik perniagaan anda dan menemui beberapa permintaan. Beberapa subjek raksasa yang perlu dipertimbangkan adalah:

1. Apakah perbelanjaan permulaan dan pemindahan?

2. Siapa pasaran sasaran anda?

3. Berapa banyak anda mempunyai keputusan untuk mengenakan bayaran kepada pelanggan?

4. Apa yang akan anda namakan perniagaan anda?

Apakah kos yang berkaitan dengan membuka perniagaan penyewaan kenderaan?

Perniagaan ini memerlukan intensiti laut kenderaan, pejabat, PC, pencetak, Internet yang cepat, kos pemadatan, jaminan untuk perniagaan dan kenderaan, instrumen menjaga kenderaan, sistem kamera litar tertutup, tingkat pembayaran / pembayaran perwakilan, dan syarikat bergerak.

Berapakah jangkaan perbelanjaan untuk perniagaan penyewaan kenderaan?

Kos memandu menggabungkan kadar gaji / gaji pentadbir, utiliti, keselamatan, pengembangan kenderaan baru ke kekuatan laut, mengubah armada, sewa pejabat / meninggalkan ruang, Internet pintar, kemajuan, dan pemeliharaan halaman web. Pengendali tahap yang paling tidak penting akan mendapat tempat pada tahap $ 8 dan $ 12 bergantung. Ace di tempat akan merancang pampasan beberapa tempat pada tahap $ 35,000 dan $ 70,000. Selamat datang ke dalang yang mampu maju dan dia memerlukan gaji tahunan pada tahap $ 30,000 hingga $ 65,000. Kadar pampasan yang tidak dapat dibezakan secara asasnya dikenakan kepada pegawai dan pejabat laman web. Keselamatan adalah penting untuk menjamin perniagaan anda sama seperti kenderaan. Pelan perbelanjaan pada bila-bila masa $ 500 hingga $ 1,000 bergantung kepada perbelanjaan ini.

Siapa pasaran sasaran?

Pelanggan yang ideal adalah perniagaan yang memerlukan sewa kenderaan yang berbeza untuk perwakilan. Persona pelanggan lain yang ideal adalah pesta peneroka perniagaan yang ingin menghabiskan banyak wang untuk penyewaan kenderaan ketika berada jauh dari rumah.

Bagaimana perniagaan penyewaan kenderaan mendapat wang?

Perniagaan penyewaan kenderaan mengikat wang dengan menyewa kenderaan kepada orang yang memerlukan strategi pengangkutan ketika berada jauh dari rumah, untuk menolak pelayaran atau sebagai pengganti kenderaan yang sedang diperbaiki.

Apa keseluruhan anda mempunyai pilihan untuk mengenakan bayaran kepada pelanggan?

Harga sewa kenderaan berbeza dengan kemungkinan kenderaan dan kawasan. Dengan mempertimbangkan segalanya, penyewaan kenderaan yang rendah, misalnya, Nissan Versa, berharga sekitar $ 35 hingga $ 50. Penyewaan kenderaan kelas atas seperti Mercedes-Benz atau Lexus akan meningkat dari $ 100 hingga $ 200 atau jauh lebih bergantung.

Apakah keseluruhan kedudukan pilihan perniagaan sewa kenderaan?

Perniagaan penyewaan kenderaan kereta sewa kl anda dapat menghasilkan banyak muatan kapal sekiranya anda memiliki zona ideal, kekuatan angkatan laut yang berubah-ubah, dan harga yang disahkan. Adalah mungkin untuk menjana $ 50,000 hingga $ 100,000 dalam beberapa tahun utama. Teruskan membina perniagaan anda dan pada akhirnya anda akan muncul pada pertengahan enam angka. Jadikan daerah ini juga sebagai negara dan perniagaan penyewaan kenderaan anda dapat menjana wang yang tidak terhitung.