Scam Kereta Sewa

kereta sewa murah

Penyewaan kenderaan yang paling hebat dan penjualan yang sukar dan cara mengekalkan kunci bukan semua cara yang mengerikan dari mereka

Beberapa individu takut untuk mengembangkan beberapa pengalaman baik ketika mereka menggunakan kenderaan. Gabungan sewa telah terkenal kerana memastikan mengenai caj dan perspektif yang dipersiapkan. Ketahui cara menghormati sewa kereta murah kl kenderaan tanpa melanggar amalan cerdik.

1) Tipu muslihat bahaya baru

Tepat ketika anda mengembalikan kenderaan pilihan anda, kesepakatan sewa mungkin menjamin bahawa beberapa tipu muslihat pada kenderaan itu tidak ada sebelum penyewaan anda dan anda harus membayar untuk memperbaiki kejahatan.

Petua untuk mengekalkan cara-cara OK yang penting dari celaka pada pengguna baru

Tepat ketika anda mendapatkan kenderaan anda, kakitangan perkongsian sewa akan mengalami ‘struktur pendaftaran’ dengan anda. Struktur ini mengingatkan nota-nota bahaya yang berlaku pada kenderaan sebelum permulaan sewaan anda. Sebelum memandu pergi, perhatikan bahawa tidak ada lagi kecurangan kenderaan yang tertakluk pada apa yang tertulis dalam struktur itu.

Ambil gambar kenderaan semasa anda mendapatkannya, lebih-lebih lagi apabila anda membawanya kembali. Sekiranya anda tidak berada dalam banjir ketika membuangnya, ketahuilah bahawa kepala gabungan sewa akan melihat ke atas kenderaan dan mendapatkan pendua ‘struktur pilihan’ yang akan mereka selesaikan.

Sekiranya ada kemungkinan berlaku sesuatu pada kenderaan semasa anda memilikinya, laporkan bila anda boleh jadi ada rekodnya.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat Menginsuranskan kereta sewa area kl anda dan Ambil dan turun.

2) Trik dengan rancangan bahan bakar

Tepat ketika anda menempah kenderaan sewa anda, teknik ini akan sesuai dengan pendekatan bahan bakar tertentu. Sebagai contoh, yang paling banyak dilihat adalah gergaji ‘Penuh hingga Penuh’, yang mencadangkan anda turun dari tangki sebelum anda mengambil kenderaan kembali. Yang lain ialah ‘Penuh untuk Dikosongkan’, yang memaksa anda membayar tangki bahan bakar di kaunter dan dapat mengembalikan kenderaan anda kosong seperti yang anda mahukan secara konsisten.

Tepat ketika anda muncul untuk mendapatkan kenderaan anda, kakitangan kaunter sewa mungkin menawarkan gambarajah bahan bakar yang lain. Sekiranya anda memegang kenderaan anda di tempat, anda akan ditawarkan pendekatan bahan bakar khusus untuk menguruskan pemeriksaan.

Petua untuk mengekalkan kunci tidak semua cara yang mengerikan dari pendekatan bahan bakar yang menyesatkan

Sistem bahan bakar masing-masing mempunyai kekurangan dan kekurangannya, namun jika semuanya gagal, Full to Full adalah prosedur yang wajar. Jadi sekiranya anda memilikinya, mungkin tidak ada ruang bernafas untuk mendorongnya.

Sekiranya anda menyiapkan laman web, periksa rajah bahan bakar kenderaan anda sebelum sampai ke kaunter. Dengan cara itu anda pasti pasti sama ada sesuai untuk anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat Apakah pendekatan bahan bakar?

3) Trik dengan had jarak tempuh

Beberapa rancangan penyewaan kenderaan berjalan dengan jarak tempuh wajib. Potongan mungkin kelihatan sebagai perubahan batu / kilometer dengan pasti atau setiap perjalanan. Sekiranya metodologi anda mempunyai had jarak tempuh, anda perlu membayar perbelanjaan tambahan untuk setiap batu atau kilometer yang anda hadkan melebihi had tersebut.

Petua untuk mengekalkan cara utama yang baik dari batas jarak tempuh yang membingungkan

Tidak dapat dipastikan, semuanya bergantung pada sejauh mana anda mahu memandu. Menguruskan jarak tempuh kolosal akan apabila semua yang dikatakan dilakukan jauh lebih progresif, sementara memudahkan jarak tempuh boleh menjadi sederhana tanpa henti, tanpa memperhatikan cara titik putus serendah 15 batu untuk sentiasa menggunakan kenderaan ekspres.

Sekiranya anda menggunakan kenderaan untuk dua atau tiga lawatan, misalnya, pergi dari terminal udara ke tempat penginapan anda, atau anda mengunjungi sebuah pulau kecil, tindakan yang dapat dilakukan dengan jarak tempuh yang terbatas mungkin sesuai untuk anda.

Sekiranya anda memerlukan beberapa peluang, atau belum mengumpulkan waktu anda, jarak tempuh tetap bukan dua cara mengenainya mengarahkan alternatif lain.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat Apakah kenderaan pilihan saya mempunyai had jarak tempuh?

4) Peneguhan tambahan yang laku keras

Menjamin kenderaan sewa anda boleh membingungkan. Sekiranya ragu-ragu, pendekatan yang anda pilih akan menggunakan pengurus yang tersebar sebagai standard. Pengesahan tambahan jelas bukan asas yang tulen, sepenuhnya keputusan anda sama ada anda mendapatkannya. (Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat Apa pendekatan yang paling ideal untuk menguruskan jaminan menjamin kenderaan sewa anda?)

Gabungan sewa akan memberikan anda penyebaran atau keselamatan tambahan. Ia akan memerlukan wang tunai, dan tidak ada yang benar-benar diperlukan. Terpulang pada anda sama ada anda mendapatkannya atau tidak. Contohnya:

Pengabaian Kerosakan Super Perlanggaran (SCDW)

Setiap pergaduhan sewa menjual kombinasi Pengecualian Kerosakan Super Collision yang luar biasa. Secara amnya meliputi bahagian kenderaan yang keselamatannya tidak berbahaya, misalnya roda atau cermin. Sekiranya anda membeli SCDW, anda mungkin akan diserahkan dengan jumlah wang yang jelas atau mempunyai keputusan untuk meninggalkan kedai keselamatan yang rendah hati di kaunter, atau tidak ada kedai keselamatan dengan kapasiti apa pun.