Sewa Kereta Di Kl karloop Home

Cara Terbaik untuk Sewa Kereta Kl

sewa kereta di kl

Untuk pengaturan terbaik untuk sewa jarak jauh, tempah lebih awal dari rumah. Sekiranya anda memilih untuk menyewa kenderaan semasa di Eropah, mampir atau hubungi organisasi penyewaan kenderaan yang berdekatan, atau pesan melalui perkhidmatan perjalanan. Anda mesti memilih dari siapa yang akan disewakan, jenis kenderaan apa yang akan anda dapatkan, dan di mana untuk mendapatkannya dan menurunkannya.

Syarikat Sewa kereta mana?

Sebilangan besar dari kita memulakan usaha kita di laman tempahan pergerakan, misalnya, Kayak, Expedia, atau AAA. Jelas, sekiranya anda mempunyai organisasi penyewaan kenderaan yang paling disukai di rumah, fikirkan untuk menggunakan organisasi yang serupa di Eropah.

Apabila melihat, jangan berhenti mengutip nilai perkenalan yang berbeza. Anda perlu mengetahui tawaran organisasi mana yang merangkumi gabungan kadar terbaik (menghitung semua caj dan item tambahan yang anda perlukan), pentadbiran, dan kawasan pengambilan / turun (dengan masa yang ada) untuk lawatan anda.

Ini biasanya sedikit kelonggaran untuk pergi dengan organisasi yang lebih besar, dengan keputusan pengambilan dan penurunan lokasi yang lebih luas. Sebahagian besar pejabat penyewaan AS yang besar mempunyai tempat kerja di seluruh Eropah, begitu juga dengan dua pejabat yang berpusat di Eropah, Europcar dan Sixt. Dengan organisasi ini, jika anda mengalami kesukaran kenderaan, kenderaan pengganti mungkin akan berada dalam jarak yang dekat.

Memilih Kereta Sewa ?

Jangkakan beberapa perbezaan antara kenderaan sewaan Amerika rata-rata anda dan apa yang mungkin anda dapati di Eropah, di mana kenderaan jarak jauh mempunyai ruang pengembara yang lebih sedikit, ruang bagasi yang besar tidak dapat dipercayai, dan transmisi manual adalah standard. Automatik lebih mahal (umumnya sekitar 50 peratus lebih tinggi) dan mungkin boleh diakses sekiranya anda naik ke kenderaan yang lebih besar dan lebih mahal. (Sebilangan orang Amerika mendapati automatik menguntungkan ketika memandu di Great Britain dan Ireland, di mana mungkin ujian yang mencukupi hanya untuk memandu di sebelah kiri.) Oleh kerana peruntukan terhad, anda perlu menempah program yang lebih awal lebih awal daripada kenderaan transmisi manual. Anda akan mendapat penentuan automatik yang unggul di kawasan bandar besar dan terminal udara.

Apabila melihat alternatif untuk membelanjakan sewa, anda akan melihat beberapa jenama yang dapat dikenali (Ford, VW) – namun tidak pada umumnya model semula jadi – seperti model yang kurang semula jadi, biasanya Opel, Fiat, Citroën, Peugeot, Renault, Škoda, dan Seat . Cobalah untuk tidak memilih-milih dengan berhati-hati di antara model, kerana anda tidak dapat memastikan kenderaan tertentu yang anda kejar, hanya model “sebanding”.

Saya biasanya menyewa model paling kecil dan paling ekonomik dengan langkah-langkah – untuk mengetepikan wang tunai, tetapi kerana kenderaan yang lebih besar tidak begitu fleksibel di jalan-jalan yang berliku-liku di Eropah. Jika banyak orang dewasa berlayar, hal itu cenderung dibenarkan, walaupun menghadapi banyak kesulitan untuk naik ke kelas kenderaan yang lebih besar.

Memilih Tempat dan Masa Pick-Up (dan Drop-Off)

Sangat sesuai dan tidak menyenangkan untuk memulakan pengalaman mendorong anda dari kawasan bandar yang besar, jadi cubalah menjauhkan kenderaan anda dari bantahan yang ketara. Situasi yang indah untuk lawatan ke England adalah bermula (tanpa kenderaan) di kota Bath yang lebih kecil, menyewa kenderaan ketika meninggalkan Bath, menyiasat Britain pada waktu memandu anda, pada ketika itu menurunkan kenderaan di York dan membawa kereta api ke London , di mana anda boleh bergantung pada kerangka pengangkutan awam yang luar biasa. Dengan cara itu, anda akan menghargai tiga hentian bandar yang penting pada jadual England anda – di mana perkara bertentangan yang anda perlukan adalah kenderaan – tanpa membayarnya.

Semua perkara yang perlu dipertimbangkan, berhati-hatilah dengan beban yang berpotensi untuk membawa kenderaan anda dalam komuniti yang sederhana – pejabat tempatan yang kecil kemungkinannya tidak mempunyai armada kecil. Cobalah untuk tidak merancang untuk mendapatkan atau menurunkan kenderaan anda di sebuah komuniti yang rendah hati pada hari Sabtu, Ahad, atau ketika Sabtu, tempat kerja mungkin akan ditutup (selain dari stesen kereta api dan kawasan terminal udara).

Mendapatkan kenderaan di terminal udara atau stesen kereta api bandar umumnya lebih mahal daripada mendapatkannya di pusat bandar. (Perbelanjaan terminal udara / stesen kereta api hanya berlaku untuk jemputan anda, bukan turun.) Jika anda tidak perlu bersusah payah dengan kenderaan mengikut penampilan anda, siasat sewa yang lebih murah dengan kos pengambilan di pusat bandar. Namun, pengambilan terminal udara atau stesen kereta api bahkan sekarang dapat dibenarkan, walaupun terdapat banyak masalah; banyak di sekitar kawasan sewa mempunyai waktu yang lebih pendek (dan mungkin ditutup pada waktu tengah hari) atau diliputi di labirin jalan yang terhad. Selain itu, fikirkan lalu lintas – mungkin lebih mudah untuk pergi dari terminal udara atau stesen kereta api daripada struktur tempat letak kereta di tengah-tengah bandar. Sebelum memilih kawasan sewa, temui di panduan. Beberapa pejabat sewa akan menurunkan kenderaan di tempat penginapan anda – dengan perbelanjaan.